dimecres, de desembre 15

Collons de Pare Noel...

              
Cada cop em toca més els patracols veure Pare Noels penjats als balcons i finestres. Per a mi són pol·lució visual.

Al balcó de davant de casa no han tingut prou en penjar un Pare Noel, si no que a més hi han posat els tres Reis Mags juntament amb un tub de plàstic ple de llumetes de colors, que a la nit, quan la posen en marxa sona repetidament una nadala.

Quan jo era petit (fot una eternitat d’això) en arribar aquestes festes, es treia tot el que hi havia damunt del bufet i es feia un pessebre. Ara no, ara, s’ha posar l’arbre, fer el pessebre i, en algun cas, com el que vaig veure en una casa, afegir-li un Pare Noel que baixava amb un parapent.

No he estat mai una persona que li agradi gaire tota aquesta parafernàlia de les festes nadalenques, però veient el que veig, cada cop m’esgarrifen més.   

7 comentaris:

Sergi ha dit...

Comparteixo el vostre disgust, i també l'opinió respecte les festes. Si no ho vam parlar aquí mateix l'any passat, no devia ser massa lluny. S'ha d'instaurar un concurs de tir al pare noel. Si us dic que l'altre dia vaig veure en un balcó del poble un pare noel de mida natural, més alt que jo segur, mecànic i dansaire, em creuríeu? Doncs ja podeu creure'm, ja. Tot el balcó estava decorat amb dubtós gust, amb l'energia gastada podríem donar llum a tot un poble de l'Àfrica.

RaT ha dit...

haurem de muntar una associació de damnificats... a mi em dóna "sustu", rollo suicida, cada cop que en veig un de penjat pels balcons...

Rita ha dit...

Aquests Pare Noels són espantosos, no els puc suportar! :P

L'Avi.- ha dit...

I tant que et crec, benvolgut Xexu, jo en vaig veure un d'aquests pare noels de tamany natural, que estava a la porta d'una botiga i es movia i cantava cada cop que s'apropava algú...Més d'un nano encara plora ara del ensurt...

L'Avi.- ha dit...

Benvolguda Rateta, digui'm on s'ha de signar per ser soci d'aquesta associació...

L'Avi.- ha dit...

Doncs, benvolguda Rita, vagis preparant que a més de pare noels, ara també hi ha reis mags...

fra miquel ha dit...

L'any passat ja ho vaig avistar...

http://bancambvistes.blogspot.com/2009/12/aaaaggg-ja-son-aqui.html

Aquest any, sembla que ha començat la guerra...

http://xurri.blogspot.com/2010/12/noelicidio.html