dijous, de desembre 23

Lot de Nadal?...Espereu-lo asseguts


Em comentava un amic que enguany, ni ell ni la seva dona han tingut lot de Nadal. Ambdues empreses els van dir que era degut a la crisi.

El cert però, és que ella treballa en un laboratori d’anàlisi clínics que precisament no va gens malament. És clar, que en els temps que corren, qualsevol empresari, encara que el negoci li vagi bollant, aprofita l’ocasió per retallar tot el que pot, escudant-se en la paraula “crisi”.

Després de la conversa, cada cop he sortit al carrer m’he estat fixant amb la gent i m’he adonat que es veuen poquíssimes persones que vagin amb el típic lot nadalenc a les mans, a diferència de fa tan sols un any.

Redéu de crisi...que bé que els hi ha anat a alguns...

4 comentaris:

Sergi ha dit...

És trist que la paraula crisi en alguns casos ha esdevingut un escut. Jo que em queixo de la meva empresa (com tots), he de reconèixer que ens han fet el detall, van fer fora gent, i cada any ens donen menys, però no volen eliminar-lo. Per contra, ens van dir que per la crisi pensaven que no havíem de fer el sopar de nadal (que paga l'empresa), ni tampoc ens van premiar per haver passat la iso com l'any anterior. Jo me'ls crec, sé que no anem massa bé. Però els aprofitats que amb la paraula crisi s'estalvien els detalls amb els treballadors, que fan més dels que es pensen, perquè fa la diferència d'estar cremat a estar fins els collons, doncs si no fos perquè la gent es quedaria sense feina, els desitjo que caiguin en desgràcia ells i tots els seus diners acumulats sota una rajola.

the silver blue sea ha dit...

Bon nadal, Avi. Petonet

L'Avi.- ha dit...

Tan de bo que tots aquests que s'aprofiten de la crisi es trobessin com tants i tants que la pateixen de debó, benvolgut Xexu, però això és un regal que mai ens cagarà el Tió...

L'Avi.- ha dit...

Igualment benvolguda Silver...