dimecres, de desembre 10

UN MATI RODÓ I ESPECIAL


            Una cosa bona que té aquesta professió meva, és que a vegades et regala moments especials com el matí que vaig passar en un col·legi, explicant a quitxalla de set anys com es feia un diari.

         Els i les alumnes, guiats per les mestres, van estar durant un grapat de temps confeccionant-lo. Van fer les maquetes i es van distribuir les seccions, van escriure els articles, els van il·lustrar i fins i tot van fer passatemps.

         
         Un cop acabat i imprès, em van convidat a l’escola perquè me’l  mirés i els digués que em semblava.

         La realitat però, va ser que la mainada encuriosida no va parar de fer-me preguntes, més que sobre el diari, sobre la professió de ninotaire. És curiós el que arriben a barrinar els seus cervells.

         Així doncs, entre xerrameca i dibuixos a la pissarra, va passar el matí volant i vaig tenir l’oportunitat de gaudir d' una estona agradable i enriquidora.



  

3 comentaris:

Sergi ha dit...

I com és això de ser el protagonista per un dia i tenir totes les atencions? Penseu que el públic era dels exigents, si mostraven interès era més que sincer. Altrament no us haurien fet ni cas. Són d'aquests moments que omplen, n'estic segur.

L'Avi.- ha dit...

Ai, benvolgut Xexu, a cop de dibuixos vaig aconseguir entretenirs els nens i nenes, perquè com vostè molt encertadament diu, són un públic d'alló més exigent...

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.