dimarts, de juliol 30

Resulta que sóc un nazi, i jo sense saber-ho...

L’altre dia, el company JAP va publicar en el PUNT-AVUI un acudit en que es veia una via de tren amb un nus i al fons un cartell que deia: “Marca España”.

 

Aquesta vinyeta que, simplement, posa en dubte els sistemes de seguretat i la precarietat d’una xarxa ferroviària, del que el govern de l’Estat Espanyol està molt cofoi, ha ofès moltíssim al  periodista  Hermann Tertsch, que en el seu twitter, ha dit que se’n reien dels morts i ha qualificat al dibuixant, al director del diari i a tots els que hi treballem de nazis.

 

És curiós que un senyor com en Tertsch, que ara se l’agafa amb paper de fumar, i que representa a l’ultra dreta més rància d’Espanya, em titlli de nazi per treballar al PUNT-AVUI, quan el 20 de setembre de 1977, membres d’aquesta ultra dreta van col·locar  una bomba al PAPUS, una revista en la que jo vaig treballar i que va costar la vida a JUAN PEÑALVER, el porter de l’edifici on estava la redacció...    

4 comentaris:

Sergi ha dit...

No deixa d'encuriosir que descendents de nazis o feixistes autèntics, militants en aquestes tendències, ens tractin als catalans del que eren els seus avantpassats propers. No té massa lògica, perquè sabem del cert que no reneguen de les seves arrels, però ens les atribueixen a nosaltres a mode d'insult. Em fan pensar que, o bé pateixen una estranya forma d'esquizofrènia, o bé ens estimen molt, no? Potser per ells és un elogi...

Gargotaire ha dit...

Calia una cortina de fum i li ha tocat a l'Avui. Total, odiar tot allò català ven.

L'Avi.- ha dit...

47Ves que no sigui un elogi, benvolgut XeXu, ho dic, després de veure els vídeos d'alguns regidors, que pertanyen a las nuevas generaciones dels PP, d'ajuntaments valencians, en que surten amb el braç enlaire i envoltats de banderes franquistes.

L'Avi.- ha dit...

Benvolgut Gargotaire, si els gossos borden, es que cavalquem...