dimarts, d’agost 28

Dubte


                       
Llegint les declaracions que va fer a la Voz de Galícia, el diputat del PP gallec Guillermo Collarte, dient que guanya 5.100 euros al mes i les passa magres, em sorgeixen uns quants dubtes:

1.- Els polítics viuen tan allunyats de la realitat del carrer que poden fer aquestes declaracions i quedar-se tan amples?.  

2.- Els polítics se’n foten de la gent?

3.- Hem arribat a un extrem, en que un mitjacerilla curt de gambals, llepaculs, amb carnet de partit, pot tenir un càrrec i immunitat per dir el que li roti sense que passi res?

Si no fem res, seguirem sent cornuts, pagarem el beure i qualsevol totxo decidirà sobre el nostre futur.
 
 

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Ja se sap, quan un està acostumat a sous milionaris, cobrar només 5000 euros al mes es torna impossible. En això hi puc estar d'acord, perquè cadascú té el nivell de vida que es pot permetre, i si li retallen el sou, ha de prescindir de moltes coses, i llavors és feina seva acabar de pagar les factures. El que no pot ser és que amb la situació del país, i que a alguns els estan negant una única ajuda de 400€, algú que cobra més de deu vegades més faci aquestes declaracions, i com dieu, es quedi tan ample. Força vergonyós i humiliant pels pobres treballadors que les passem una mica magres, però perquè el nostre sou no ens ha permès mai estirar més el braç que la màniga.

Anònim ha dit...

5100€ de no res al mes? això no em dona ni per posar la gasolina al Ferrari...