dimarts, de juny 5

Tot segueix igual...


Marxo uns dies de vacances. A l'hotel hi ha wii-fii però per a mi com si hi ha un contorsionista fent un doble salt mortal. He anat a descansar, a no fer res, a passar de tot i, el que és més important, a desconnectar.

Torno i què hem trobo?... que tot segueix igual. Retallades, amenaces de que l'Estat Espanyol serà intervingut i en Rajoy fent el llepa davant de la Merkel, per evitar que això no passi... Vaja, que si la frau, li diu al Mariano que es passegi amb calçotets per la Puerta del Sol, ho fa. Fixa, que en Mariano ho fa.

Redéu, com m'agradaria parar aquest món i baixar...

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Ja em perdonareu l'atreviment, però quants dies heu marxat de vacances com per pensar que a la vostra tornada les coses haurien canviat? Això no ho arreglarem pas en quatre dies... ni en cinc.

L'Avi.- ha dit...

Només he marxat una setmana, i teniu raó, benvolgut XeXu, a vegades peco de beneït, pensant que hi ha gent que treballa per arreglar les coses, i està vist que ni aquí ni a Europa hi ha gent amb la suficient categoria per redreçar la situació...

DooMMasteR ha dit...

Més o menys com el grandiós gag del Polònia de la setmana passada, amb Rajoy a punt de caure d'una cornisa castigat per la Merkel...

Bon post, Avi, i sí, algú pot pitjar el fre?

L'Avi.- ha dit...

Mentre hi hagi una classe política
que va parant la mà a fi de mes i no passi angúnies, ja li puc ben
assegurar, benvolgut DooMMasteR, que ningú pitjarà el fre.