dimecres, de setembre 21

Això va de capa caiguda



Quan no és per un all, és per una ceba, el cas és que sempre hi ha un motiu per deixar l’actualització del bloc per l’endemà.

És més, porto una temporada que ni tan sols em passejo per els blocs que visitava habitualment.

Cansant-s’hi?, vagància? No ho sé, el cas és que veig que a molts companys i companyes blocaires els ha passat el mateix que a mi. Alguns han tancat, altres s’han acomiadat a la “francesa” deixant el bloc en suspens.

Tinc clar des de que vaig començar aquesta aventura, que el bloc o es manté amb una periodicitat o es tanca. Però és clar, quan portes tants anys al ciberespai, et sap greu abaixar la persiana.

Per altre banda el bloc no ha de ser una obligació, el problema rau en que si no et marques que escriuràs cada ix dies, acabes deixant-ho, deixant-ho i quan et vols adonar ha passat tant temps que un dia quan t’hi vols tornar a posar, penses que ja no val la pena, malgrat tot, com que portes el cuquet, t’hi tornes a posar i així fins quan?...

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Ja sabem que tot té la seva època, i de tot ens acabem cansant. Les coses ens duren el temps que ens omplen, després comencen a ser una lacra. I si una cosa tan plaent com és escriure i comunicar-se d'aquesta manera acaba sent més una obligació que una devoció, potser més val fer un pensament. Evidentment, algun cop es tornarà a tenir ganes, potser puntuals, per això alguna gent deixa obert, que mai se sap.

Seria una llàstima que un blog com el vostre abaixés la persiana, però feu el que feu, almenys feu-ho convençut de que és el millor.

L'Avi.- ha dit...

Ai, benvolgut XeXu, malgrat que ara em costi una mica d'esforç, de moment continuaré endavant, ja que sé que si plego, al final acabaré trobant a faltar el bloc i a la gent com vostè...

Jaume ha dit...

Tots els blocaires tenim moments així. De vegades va bé aturar-se i fer una pausa. El blog, si ho fas com a hobbi, has de fer-ho perquè et diverteix, en el moment en que ho vegis com una càrrega ja estàs llest.

L'Avi.- ha dit...

No, si de pauses, ja n'agafo, benvolgut Jaume, el fotut del cas és que cada cop són més llargues...