dimecres, de maig 4

Hi ha mosquits que tenen més cervell...

Aquest matí, prop de l’ajuntament de Badalona, m’he creuat amb un iaio que anava abillat amb corbata, un vestit marró i tocat amb una gorra de beisbol de color blau.

En un principi no li havia prestat gaire atenció, fins que la veu d’un altre iaio l’ha cridat des de l’altra punta de la plaça

- Gregoriooo! Gregorioooo!

- Hombre, Felipeee!

- ¿Onde vas?

- A tomá er sol

- ¿Viste lo de ayer?

- Sí, estos jodidos catalanes nos robaron er partio

M’he quedat una mica astorat pensant que potser el Gregorio pren massa el sol. Per un moment he cregut convenient dir-li que les decisions en un partit de futbol, són cosa de l’àrbitre. Que el Barça no és Catalunya. Que hi ha catalans i catalanes que no els agrada el futbol. Que hi ha catalans i catalanes que no són del Barça. En seguida, però, m’he adonat que trauria més profit discutint d’aquestes coses amb qualsevol mosquit tigre, així que he seguit el meu camí.

Mentre caminava he pensat que si això mateix ho diu un iaio català al bell mig de la Plaza de España de Madrid, li fan la vaca com a mínim.


9 comentaris:

Sergi ha dit...

Tenim tarannàs diferents els d'allà i els d'aquí, això no es pot negar. Aquí els deixem per impossibles, perquè gastar temps i saliva en mirar d'explicar una cosa a qui no la vol sentir ni entendre-la, no paga la pena. Potser és per coses així que els catalans tenim fama d'estalviadors, ens estalviem aquest temps i el dediquem a coses millors, mentre d'altres s'emboliquen en 'debats' estèrils.

òscar ha dit...

El iaio Gregorio és de prendre el sol. Massa diria.

Pep Roig ha dit...

Diuen que els animals irracionals no sente òdi, però pel que semble això no és així.

zel ha dit...

És que no saben el que diuen!

Anònim ha dit...

Fins i tot jo, benvolgut XeXu, em vaig estalviar la saliva de dir-li quatre coses al iaio...

L'Avi.- ha dit...

De totes maneres, benvolgut Òscar, hi ha gent que a part de que li afecti massa prendre el sol, té el cervell una mica deteriorat

L'Avi.- ha dit...

Quanta raó teniu, benvolgut Pep, quanta raó...

L'Avi.- ha dit...

Sí, benvolguda Zel, no saben el que diuen, perquè diuen el que escolten a Intereconomia...

Jaume ha dit...

Si el PP de Badalona pogués complir la seva promesa de fer fora els immigrants inadaptats i fos conseqüents es quedaria sense parròquia.