dimecres, de novembre 4

Coses de la vida

Catalunya té un seleccionador nacional que no parla català perquè no li surt del flabiol


8 comentaris:

Sergi ha dit...

Com es nota que ja heu acabat la carrera, i en estar menys enfeinat, podeu passar més sovint per aquí. Això sempre és bo. Ja no era massa partidari d'en Cruyff quan era al Barça (tot i que cal reconèixer-li els mèrits), així que ara encara menys. No sé pas que hi pinta, si no és per fer publicitat.

Alepsi ha dit...

Doncs per mi el Cruyff és com una icona del Barça. Penseu que la meva infància futbolera (la única vegada que he fet eure que m'interessava el fútbol) ha anat lligada a ell... xDDDD

Tot i així... em toca la figa que no parli en català. Serà que no n'ha de saber el capullo!

ddriver ha dit...

No se, pero per primer cop a molts diaris del mon s'ha parlat de la seleccio catalana.
El dia que debuti la seleccio amb Cruyff sera el centre mundial del Futbol, la tornada del mestre a una banqueta despres de 14 anys.
Capello tampoc va neixer a Notthingham, ni Hiddink a Moscou, ni Azkargorta a la Paz...son empleats per fer funcionar algo nostre, igual que ningu es queixa que els cambrers de Restaurants emblamatics del nostra pais parlin Sudaca i segurament tampoc tinguin cap interes en parlar catala

Farlopa ha dit...

Sense comentaris, està tot dit en el comentari del ddriver, estic del tot d'acord amb ell ;)

Met ha dit...

Un bon màrketing. Potser altyres selccions ens miraran amb un xic més d'interès.

I sobre la llengua.. no sé siclemente parlava gaire àrab o parsi quan va ser entrenador d'Iran, o d'alguna selcció de l?orient Mitjà.

Xavier Batalla ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Dessmond ha dit...

hahahahaha!
Tens molta raó, Avi.
Ara, com diu en Taxi driver potser serà el primer cop que al món sentin parlar d'una selecció catalana de futbol. Aquest pragmatisme és el que ens salvarà o ens enfonsarà definitivament.

Unknown ha dit...

Seria curiós escoltar el Cruiff parlar català "a la seva manera". ^_^