dijous, de gener 15

Probablement Déu no existeix... Ai, recony!


Ja he vist un autobús dels anomenats ateus, aquells que porten: “PROBABLEMENT DÉU NO EXISTEIX, DEIXA DE PREOCUPAR-TE I GAUDEIX DE LA VIDA”. Uiiiii, quin eslògan més transgressor...Compta, aparteu les criatures no fos cas...
Però quina classe d’ateus hi ha a Europa?. Què vol dir això de “PROBABLEMENT DÉU NO EXISTEIX”?...
Anem a pams. Els ateus, neguen l’existència de Déu, no?, doncs a que ve això de “probablement”?. Res de probablement, si un és ateu, el que ha de posar és: “DÉU NO EXISTEIX” i punt.
Què passa?, que son ateus només de “boquilla” i que en el fons, posen el “probablement”, no fos cas que al morir, resultés que Déu sí existeix i els vulgui enviar al infern i llavors puguin utilitzar l’excusa de dir: “Ep, que nosaltres vam posar probablement, no vam negar la teva existència, Déu, només la vam qüestionar”...
Recony!, si es fa una cosa, s’ha de fer ben feta, per això reclamo que si els catòlics, pregonen als quatre vents que Déu existeix, els ateus, han de pregonar als quatre vents que Déu no existeix, res de mitges tintes, amb dos collons, si no tanquem la paradeta.


28 comentaris:

Rita ha dit...

Amb aquesta dèria de ser tan políticament correctes, res és el que era. Sort que us tenim, avi, per recordar-nos el que cal en cada moment! ;-)

Jordi Casanovas ha dit...

m'heu fet pensar en un gag del Rowan Atkinson on fa de Déu i rep als ateus dient-los:

em sap greu però anàveu errats.

Sergi ha dit...

Potser és que jo sóc agnòstic, però el missatge no em sembla tan malament. Potser ho han fet perquè, si mai es demostra l'existència de Déu, la gent se'n recordarà de coses com aquesta, i perquè no els diguin 'veus! Ja t'ho deia jo!', es curen en salut.

Anònim ha dit...

Tot depèn de com definim Déu o déu. Segur que no existeix el que pregona qualsevol de les religions, però "alguna cosa, força, energia o vés a saber què" (que a la ciència i a la raó se li escapa, de moment) estic convençuda que existeix... Salut!

El veí de dalt ha dit...

Avi,
em sembla que és un tema de litigi legal. Si en publicitst -que és el cas- tu fas una afirmació categroia, algúe t pot denunciar per tal que ho demsotris. No cal dir que en elc as que ens ocupa això té la seva gràcia. Em sembla que a Anglaterra, on va cm nár aquesta campnya, deien literalemtn que Déu no existeix i els catòlics han posat alguna denúncia i als han dut a judici. Potser m'equivoco però em sembla que aquesta és la raó.

Recorda que la Calsberg també diu que, "probablement", és la millor cervesa del món.

PS Ah! I no cal dirq ue tots sabem que DÉU existeix...: i es diu Messi.

Abogadaenbcn ha dit...

jo crec que no s'atreveixen a ser categorics...per si de cas s'equivoquen...

Anònim ha dit...

Gràcies, benvolguda Rita, com haurà pogut comprovar ja estic fins el capdemunt d'haver-nos-la d'agafar amb paper de fumar.

Anònim ha dit...

No coneixia el gag, benvolgut Jordi, però és un gran gag, sí senyor...

Anònim ha dit...

Benvolgut Xexu, ja sap que jo respecto totes les opinions, però amb pors, no s'arriba més enllà de la cantonada. Si un s'ha d'arronsar-se perquè després no haver d'escoltar "ja t'ho deia jo", malament rai.

Anònim ha dit...

és ben cert, benvolguda Plugim Constant, que hi ha gent que creu amb una o altre força supranatural, fins i tot hi ha gent que creu en els extraterrestres, però ningú porta 2008 anys vivint del momio com l'església catòlica.

Anònim ha dit...

Ben segur que teniu raó, benvolgut Veí, però si els ateus no poden posar que Déu no existeix perquè no ho poden demostrar, els catòlics tampoc poden posar (com han fet en els autobusos de Madrid) que Déu existeix, ja que ells tampoc ho poden demostrar.

Anònim ha dit...

Benvolguda Abogada, tal com l'he dit al Xexu, si anem amb pors, amb mitges tintes i amb el políticament correcte, senyal que ens estan castrant ideológicament i no hi ha res més manejable que un poble peruc i castrat.

Anònim ha dit...

Jo crec que es mes aviat una cosa de fer publicitat al transport public: voldran que tant els catolics, com els ateus, agafin el bus i gaudeixin del transport! Per aixo posen el "probablement" i deixen a cadascu que agafi la seva, gaudint, en tot cas, del transport public amb el tal bus! :-D

Jo Mateixa ha dit...

yor, te vostè tota la raó Avi, jo vaig pensar el mateix quant vaig veure les noticies, quines collonades no????

Per fer-se mal fet quasi que no es faci, on es ara l'eslogan aquell de que LA FEINA BEN FETA NO TE FRONTERES???

zel ha dit...

Molt bona l'acotació, que n'ets de llest, avi!!!!

Rita ha dit...

Per això m'agradeu, avi, per dir les coses tal com són. Cosa cada cop menys freqüent a tot arreu! :-)

Cristina ha dit...

Jo no sé molt bé. En aquest tema tinc un dubte. La majoria de cops penso que Déu no existeix però de tant em poso a filosofar i penso: I si existeix? Però sincerament no és un tema pel que deixi de dormir. Si existeix que es manifesti d´una vegada,jejejeje.

Anònim ha dit...

Vostè ho ha dit, benvolguda Jo Mateixa, per fer collonades, més val quedar-se a casa...

Anònim ha dit...

Benvolguda Zel, més que llest, el que tinc ja són els anys suficients comm per no anar amb romanços...

Anònim ha dit...

Si tots anem callant i ajupint el cap, benvolguda Rita, al final si que acabarem sent un ramat...

Anònim ha dit...

Benvolguda Cristina, si Déu existeix, o se li acumula la feina o és molt gandul, perquè té el món mooooolt deixat de la "mà de Déu"...

Anònim ha dit...

Benvolguda AhSe, si Déu existeix, segur que no ha agafat mai l'autobús i molt menys Rodalies de Renfe

Anònim ha dit...

Ets el rei, papaaaaaaaaaa!!!! Jajajaja!

Jo estic amb tu. Si no hi creus, no hi creus. I punt. Però sí, posem el "probablement" no fos cas que algú es molestéééééés.... ¬¬

Va home, va! Com a la dita castellana: las cosas claras y el chocolate espeso.

Alepsi

Ulisses ha dit...

l'anunci diu això perque no el va dissenyar ni un ATEU ni un CREIENT, elva fer una AGNOSTIC jejeje

adrià ha dit...

Perdoneu que hi digui la meva... A mi el cartellet em sembla de conya. Com sempre, agnòstics, demostren la sensibilitat, tolerància, predisposició al diàleg... cosa que no fan els que creuen que, tant si t'agrada com si no, diuen que deu Déu existeix i en paus. Molt més... no sé, dictatorial?

Anònim ha dit...

Gràcies nena, queda pendent una estripada...

Anònim ha dit...

Ves que no sigui això, benvolgut Ulisses...

Anònim ha dit...

Benvolgut Adrià, vos sabeu que el clero sempre ha estat dictatorial...Bé que li haig d'explicar jo a vostè a aquestes alçades...