dimarts, d’abril 22

Diada de feina... però agradable.Per sant Jordi és el dia que més feina tenim els autors signant durant unes horetes  les nostres obres. S’ha de dir que és una feina agradable, ja que et permet estar amb contacte amb els lectors, saber que pensen del que fas etc.

Així doncs demà tinc doble sessió de firmes:

De dos quarts de tres a les cinc de la tarda, a la parada del Punt-Avui a la Rambla del Poblenou, per signar exemplars de  El llibre LA GRAN FÀBRICA D’INDEPENDENTISTES, fet per 36 humoristes gràfics i editat per Angle editorial en col·laboració amb el Punt-Avui


Y  de sis a set, a la parada de la llibreria Universal a Rambla Catalunya, 30, signarem exemplars de  “Pasen y vean”, una novel·la que he escrit i ha dibuixat en Ricard Soler i ha editat Amaniaco Ediciones.Així que ja ho sabeu, si passejant, passejant us acosteu, podrem fer petar la xerradeta una estona.

3 comentaris:

XeXu ha dit...

Caram Avi, sou un home molt enfeinat. Doble ració per Sant Jordi, s'us gira feina, però com dieu segur que la fareu de bon grat. Molts èxits amb aquestes aportacions.

L'Avi.- ha dit...

Moltissimes gràcies, benvolgut XeXu, espero que si té un momentet es passi per algun dels llocs i poguem fer una xerradeta.

www.77yum.com ha dit...

動畫卡通中文字幕
動畫卡通中文字幕
免費色情視訊
動畫卡通中文字幕
免費成人聊天妹視訊
成人聊天影音
免費a片卡通觀看
情色影音美女
無碼h動漫