dimarts, d’abril 22

Diada de feina... però agradable.



Per sant Jordi és el dia que més feina tenim els autors signant durant unes horetes  les nostres obres. S’ha de dir que és una feina agradable, ja que et permet estar amb contacte amb els lectors, saber que pensen del que fas etc.

Així doncs demà tinc doble sessió de firmes:

De dos quarts de tres a les cinc de la tarda, a la parada del Punt-Avui a la Rambla del Poblenou, per signar exemplars de  El llibre LA GRAN FÀBRICA D’INDEPENDENTISTES, fet per 36 humoristes gràfics i editat per Angle editorial en col·laboració amb el Punt-Avui






Y  de sis a set, a la parada de la llibreria Universal a Rambla Catalunya, 30, signarem exemplars de  “Pasen y vean”, una novel·la que he escrit i ha dibuixat en Ricard Soler i ha editat Amaniaco Ediciones.



Així que ja ho sabeu, si passejant, passejant us acosteu, podrem fer petar la xerradeta una estona.

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Caram Avi, sou un home molt enfeinat. Doble ració per Sant Jordi, s'us gira feina, però com dieu segur que la fareu de bon grat. Molts èxits amb aquestes aportacions.

L'Avi.- ha dit...

Moltissimes gràcies, benvolgut XeXu, espero que si té un momentet es passi per algun dels llocs i poguem fer una xerradeta.

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.