dimecres, de gener 6

Blocaire invisible

Enguany, en el blocaire invisible m’ha tocat fer-li el regal a l’STRIPER, i he pensat que millor que regalar-li un saxofonista de lletres, perquè acompanyi l’estriptis de les paraules...



8 comentaris:

Striper ha dit...

Has encertat el regal de ple m'agrada me el guardat no se si aquest dibuix el tens en paper si es aixi m'encantaria si ja se que soc un jeta, Moltes gracies, h'ha costat un ou trobarte akl final m'han xivat.

Anna Tarambana ha dit...

Avi, com sempre el seus dibuixos són genials! Jo encara tinc el meu a la plantilla del bloc!!! :*

Elfreelang ha dit...

Molt bon regal i el que ha patit l'stripper que ha passejat per tots el blocs i no trobava el seu regal!

L'Avi.- ha dit...

Benvolgut Striper, celebro haver-la encertat emb el regal,per altra banda lamento que tingués que organitzar gairebé un safari per localitzar el seu regal.
Jo de bon grat li faria arribar l'original en paper, però malauradament no el tinc. M'explico, fa temps que per qüestions de temps, efectivitat etc, treballo amb ordinador, així doncs faig un dibuix bàsic i la resta (color, ombres...) ho acabo amb la maquineta. Així que no tinc original.

L'Avi.- ha dit...

Benvolguda senyu Tarambana, és un goig tenir-la per ca meva. Moltes gràcies per els seus elogis, que sempre són estimulants i benvinguts. Ja sé que té penjat el dibuix que li vaig fer amb motiu d'un altre blocaire invisible.
Passo sovint per el seu bloc, malgrat no deixi cap comentari.

L'Avi.- ha dit...

Ai, benvolguda Elvira FR, no sap el greu que em sap l'odissea del pobre Striper. Vaig pensar de enviar-li un missatge, però després se'm va passar (deuent ser coses de l'edat. A voltes la memória em fa llufa).

Alepsi ha dit...

Ai papa, que de nou vaig retrassada amb els teus posts... xDDD

Tot bé a l'eco?
Fantàstica la felicitació de la crisi!!!

M'encanta el regal de l'Stripeeeeeeeeer!!! Ara sí que podrà fer uns bons espectacles, tu!!! xDDD

Laura ha dit...

Senyor avi, em trec el barret un cop més i això que no en porto! :-)