dimarts, d’agost 11

Quan ens eixugàvem el cul amb paper d'estrassa


- No, no, mama, compra aquest paper higiènic que té doble capa, està perfumat i parafinat perquè no rasqui...

Em vaig mirar a la noieta i a sa mare i no vaig poder evitar recordar que quan jo era petit m’eixugava el cul amb les paperines de paper d’estrassa que la meva mare i la meva àvia portaven de la compra. Així doncs, un dia el cul em feia olor de peix, l’altre de carn i l’altre de blanc d’espanya o d’algun altre producte de neteja...

Per curiositat vaig mirar dins del supermercat a veure si trobava paper higiènic marca “El Elefante 400 servicios”, el paper que va substituir a les paperines de paper i que, suposadament, era la gran innovació per la higiene culera, malgrat que la seva aspror era comparable a la del paper de vidre.

No el vaig trobar, però interiorment vaig pensar “que fins ens hem tornat, ara si no és amb paper perfumat de doble capa i parafinat perquè llisqui, no ens eixuguem el cul"...

15 comentaris:

Sergi ha dit...

Fins i tot en això s'ha notat el progrés, apreciat Avi. Però n'hi ha que no som tan llepafils, tampoc no farem servir diaris, però una marca 'no-t'hi-fixis' ja ens val.

neus ha dit...

encR me'n recordo del paper de l'elefant!! l'odiava!!!!
és de debó que hi ha paper de vàter perfumat?? on anirem a parar!!!!

menxu ha dit...

Quants records! Recordo que al lavabo de casa el meu avi hi havia una caixa ple de paper d'estrassa retallat a quadradets petits.

L'últim cop que vaig anar a casa el meu xicot vaig descobrir que la seva mare havia comprat paper de color rosa per una banda i taronja per l'altre, i que a més a més per la banda rosa (en teoria més suau) hi havia animalets dibuixats, i per l'altre (en teoria més aspre) unes espècies de rajoles... On anirem a parar!

També hi ha tampax perfumats. Crec que en compraré i els penjaré de l'armari perquè la roba faci bona olor... :P

ddriver ha dit...

N'havia venut jo d'elefants d'aquets

L'Avi.- ha dit...

Jo, benvolgut Xexu, quan era jove i anava a escalar, m'havia eixugat més d'un cop i de dos amb una fulla o amb una pedra...

L'Avi.- ha dit...

Es veu que sí que n'hi ha, benvolguda Elur i fins i tot de colors...

L'Avi.- ha dit...

Ara sí que m'heu deixat de pedra, benvolguda Menxu, tampax perfumats...Redéu, redéu, redéu...

L'Avi.- ha dit...

Tots tenim un passat, benvolgut Ddriver...

RaT ha dit...

no sé què passa últimament per aquests mons que alguns recordeu aquest paper. La meva mare diu que el primer que va fer quan es va casar (i va viure fora casa els avis) va ser comprar paper del lavabo "bó". I és que jo recordo a casa els avis paper de diari a mode de rotllo de paper higiènic. Altres temps, altres economies.

Ja et trobes del tot bé, avi?

AhSe ha dit...

Aqui deu haver-hi algun error, el paper de doble capa es una merda, com a minim ha d'esser de 3 capes perque serveixi per a cap cosa!

AhSe ha dit...

P.S.

Ah, i es que el perfum no ajuda a la neteja del cul (segurament perque es massa volatil)! El paper de doble capa perfumat doncs es una doble merda, ja que el preu del tal pujara per culpa del perfum i el paper seguira no servint per a res.

plugim constant ha dit...

Ara l'últim és fer servir les tovalloletes humides dels nadons. Els nens neixen amb elles, passen pels Kandoos i desprès tornen a les primeres encara que siguin de marca blanca.

Rebote ha dit...

Yo tengo un rollo del elefante en mi Wc pero claro no lo utilizo por el bien de mis viejas nalgas.

Unknown ha dit...

El meu pare, en el seu dia va fer servir aquest paper d'estrassa per a escriure una fórmula matemàtica. Aquest paper, a més a més de les seves propietats higièniques també ha servit com a pergamí, gràcies a la seva llargada. Encara conservem aquest t¡rotllo de paper d'estrassa amb la fórmula escrita.

Jo he de dir que en èpoques de crisi he hagut d'aixugar-me el cul amb paper de diari, i us puc assegurar que és molt pitjor que el paper d'estrassa!!

Salut!

Green Kokichi ha dit...

Condo Manager has been delivering cutting edge software solutions for the community association industry for over two decades. We are continually researching and improving our software to stay up to date with the demands of the management industry. Our software is used by hundreds of self managed communities across the US and Canada

Marketing Firm
Condo Manager